Да изглеждаш отлично е изтощително, заяви Ева Лонгория

34914
Да изглеждаш отлично е изтощително, заяви Ева Лонгория
Снимка: Getty Images / Guliver

Актрисата Ева Лонгория, станала известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", има връзка от края на миналата година с Хосе Антонио Бастон, който е президент на медийната компания Televisa. Ева сподели, че се чувства под напрежение, защото винаги трябва да изглежда перфектно, когато е с него.

"Той също се облича много добре. Аз винаги трябва да надграждам себе си. Това е изтощително", казва 39-годишната актриса, но заяви, че е "много щастлива". Тя сподели, че половинката й не обича да бъде под светлините на прожекторите.

Ева Лонгория се чувства по-секси с възрастта

Американската актриса от мексикански произход Ева Лонгория не се притеснява от факта, че наближава 40-те. Твърди, че сега се чувства по...

Актрисата, която преди имаше връзка с Едуардо Круз и бе женена за френския баскетболист Тони Паркър, напоследък много пътува и заяви, че обича летищата. "Знам добри ресторанти в няколко летища. Отивам на летището по-рано, за да имам време да хапна. В Далас, например, има заведение за барбекю на Терминал D. В Сан Антонио има мексикански ресторант, където са United Airlines. Обичам летищата. Обичам да чета, харесва ми, когато има безжичен интернет. Много се вълнувам", казва Ева Лонгория.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com