Цветна ексцентричност: “Цък“ и си там!

29977
Цветна ексцентричност: “Цък“ и си там!

Миро Иванов (екс САФО, Миро Иванов Квартет) представи първия си самостоятелен сингъл – цветна смесица от хумор, музикални жанрове и препратки и много ексцентричност.

Песента „Цък“ е  негов дебютен проект, в който той е изпълнител, продуцент, автор на музиката, текста и аранжимента на парчето. Резултатът от това сътрудничество между отделните творчески личности на Миро е песен, която съчетава експериментално и абстрактно звучене с лекотата присъща за поп музиката.

Излезе новият клип на поп певицата Тони

Певицата Тони се завърна към музикалната си кариера с премиерата на новия си клип „Любов“. Видеото към „Любов“...

През последните години Мирослав Иванов свири на китара с едни от най-добрите български поп и рок изпълнители, като същевременно работи по едноименния си дебютен инструментален проект – Мирослав Иванов Квартет. С новата си песен той се завръща към голяма своя страст – пеенето.

Цък“ се ражда като на шега и отразява моментното състояние на Миро - „По принцип рядко пиша текстовете си, но този се получи толкова нестандартен, защото просто описах това, което правех. „Цъкането“ не е само на телефона – темата на парчето препраща към идеята за изтичащото време и за важността на настоящия момент“.  Именно моментът за времето е и причината за препратката към емблематичната песен на Стефан Вълдобрев „Рай“, който не само е фен на песента, но и с ентусиазъм приема идеята да участва с лицето си в клипа.

Режисьорът на видеото към „Цък“ е Васил Стефанов. „Много харесвам работата на Васко и когато отидох при него му казах да ми направи видео, в което присъстват всички шантави идеи, които не е осъществил в последните си клипове. В момента повечето продукции са с изцяло комерсиална цел и с присъствие на търговски марки – точно обратното на всичко, което е “Цък“. За това казах на Васко да снима каквото си иска. За добро или лошо, той точно това направи.“- смее се Миро.

Снимките за видеото са осъществени в къщата на Арабел Караян, Sofia Live Club и в снимачно студио. Само едно „Цък“ стига, за да се потопите в необикновената атмосфера и настроение, които създава песента на Миро:  http://www.youtube.com/watch?v=laePNvPi-Dc

Селин Дион иска да запише парче с Еминем

Канадската певица Селин Дион призна, че нейният син Рене Чарлз не харесва начина, по който тя пее. "Не съм неговата любима певица със с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com