Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици

45192
Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици

Тази вечер 6-ма супергерои ще държат на мушка седмичния кулинарен улов. В неделя ловната дружинка напусна пределите на Базата и се включи в изложението „Лов, Риболов и Спорт”. За богатото меню на Групата най-точна беше Мис България - Ивайла Бакалова, която уцели заветните пържоли и риба. Най-ядосан остана Александър Сано, който пропусна шанса да спечели така желаната от него зеленчукова гарнитура.

Сблъсъкът на Вселените, както шеговито се изрази Георги за отношенията си с Ивайла, ще се стовари върху твърдата глава на ММА звездата. Мис България 2001, която заяви, че ще се придържа към толерантно и дипломатично поведение в играта, този път ще забрави за добрия тон и ще избухне с пълна сила. Кое провокира невиждания й гняв, ще видите в епизода от 20.30 ч. по TV7.

Гергана напусна Къртица

Зрелищната Битка от Арената в събота вечер, върна финансовото превъзходство на Групата пред Къртицата, която поведе със 66420 лв. на 61...

Довечера Заселниците ще влязат в ролите на защитници и обвинители по темата „За и против хомосексуалистите”. Импровизираната мини ТВ игра „Сблъсък”, ще изправи на ринга едни срещу други двойките на Борислав и Емил Русев /защитници/ и Георги и Емил Каменов /обвинители/. Марина Мицич и Костя ще ръководят това оспорвано словесно дерби, а изкусителната Виктория ще бие гонга и обявява рундовете.

В дейли епизода днес, четирима супергерои ще дадат тържествена клетва с ръка върху Библията, че не са Къртици, а Костя ще нарече това „светотатство” и няма да се присъедини към тях. Кои са Заселниците с искрени признания и защо Емо Каменов все по-често се увърта около Марина Мицич – отговорите, очаквайте тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com