CECA решава кой да бъде новият "Глас на Сърбия"

101958
CECA решава кой да бъде новият "Глас на Сърбия"

Балканската мегазвезда CECA е председател на журито в новото музикално риалити „Гласът на Сърбия“. Всички почитатели на СЕСА сега имат възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран всеки четвъртък и събота вечер по сръбската телевизия. Определян като един от най-успешните музикални проекти на планетата, „The Voice“ започна да се излъчва тази седмица в Сърбия и да издирва таланти във всички музикални жанрове.

За участието си в това ново за нея предизвикателство певицата споделя: "Ще дадем шанс на всички кандидати да успеят да постигнат максималното. Ще бъда строга, а не снизходителна. Наясно съм с това, че участниците се притесняват, че пеят пред нас и това е нормално".

CECA разплака цяла Сърбия

Тази събота сръбската певица изнесе невероятен концерт пред повече от 50 000 души на стадион Festival в Гуча. Звездата изпя всички свои...

СЕСА започва своята кариера по подобен начин и може да се постави на мястото на талантите. Основната цел, която си поставя във формата, е да помогне на участниците да разберат как трябва да работят с гласа си, както и да подбират правилно песните си. "Ще бъде много полезно за всички кандидати, ако се вслушват в нашите напътствия и съвети. Нашата роля е да им дадем професионални насоки и да ги накараме да повярват в своите възможности, а не да ги откажем да пеят", добавя още певицата.

Освен кралицата на балканската музика, сред оценяващите в журито са сръбските звезди Мирослав Илич, певецът и композиторът  Харис Джинович, най-известната сръбска текстописка - Марина Туцакович, а също и продуцентът Бора Джорджевич. Водещ на музикалното ТВ шоу е сръбският актьор Милан Калинич.

Примата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Концертът на CECA е на 7 ноември в столичната зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim, а от днес вече и на касите на EasyPay. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

CECA инкогнито на сватбата на Новак Джокович

Ден след като спечели "Уимбълдън", световният номер едно в тениса Новак Джокович сключи брак с дългогодишната си приятелка Йелена Ристи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com