CECA продължава да помага на пострадалите от наводненията в Белград

52777
CECA продължава да помага на пострадалите от наводненията в Белград

Примата на сръбската музика продължава да подкрепя и да дарява огромни суми на пострадалите от най-голямото бедствие в историята на западната ни съседка. Обичаната от всички изпълнителка до момента е дарила повече от 2 000 000 сръбски динара на сънародниците си, останали без дом и покрив над главата си. И въпреки че в момента сръбските медии определят певицата като много строга и безмилостна към участниците в музикалното риалити „Гласът на Сърбия“, в което тя е председател на журито, СЕСА продължава да доказва огромната си съпричастност и сърце към засегнатите в най-голямото природно бедствие, заляло родината й. „Ще продължавам да помагам на всички мои съграждани с каквото мога. Действително преживяхме истински ад и това няма как да се забрави.“ – споделя звездата.

Както вече е известно, иконата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

СЕСА продаде "Арена Армеец"

Остават близо два месеца до дългоочаквания мега концерт на сръбската звезда СЕСА в най-голямата столична зала „Арена Армеец&ldquo...

Концертът на CECA е на 7 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay. Цена на билетите: от 20  до 55 лева.

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/CECAinSofia

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com