Българин може да е гласът на Германия

52217
Българин може да е гласът на Германия

В току-що стартиралия нов сезон на "The Voice of Germany - Kids" можем да се гордеем с млад и талантлив участник от България.

Теодор Буркхардт, наричан от приятелите си Тео, е едва на 14 години, но вече прави сериозна заявка за присъствието си на световната музикална сцена с участието си в "Гласът на Германия" за деца, което ще можем да гледаме този петък, по немската телевизия SAT 1.

Национално турне Wickeda&The Top Stoppers

Цяла България вече тръпне в очакване на най-лудото и неочаквано музикално турне на годината. Неповторимите WICKEDA и хип-хоп формацията...

Макар че във вените му тече българска и немска кръв, Тео расте като пълноправен гражданин на света и въпреки скромната си възраст, може да се похвали, че е живял в няколко страни, коя от коя по-екзотични. От няколко години обаче се установява със семейството си в България, като прекарва голяма част от свободното си време като се занимава с музика.

За професионалното развитие на Тео, в областта на Вокалното майсторство вече седем години се грижи Даниела Станкова от Училище за певци "D Stars", където той се обучава, а за участието в световния формат се хвърля смело, без капка притеснение и суета.

Допуснат е до участие на "слепия" кастинг сред десетки хиляди участници от цяла Европа. Ще се завъртят ли столовете на журито, за да дадат зелена светлина на Теодор, и докъде ще стигне участието му в немското реалити, ще разберем този петък, 4-ти април 2014 г. от 21.15 ч. българско време по SAT1.

 

От Фондацията готвят още по-голям концерт в зала Арена Армеец

Зала 1 на НДК се оказа тясна за почитателите на ФОНДАЦИЯТА и прекрасната българска музика. Пред препълнената зала в сряда вечер - Дон...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com