Барбара Стрейзънд пише мемоари

11316
Барбара Стрейзънд пише мемоари
Снимка: Getty Images

Актрисата и певица Барбара Стрейзънд е на път да осъществи своя дългогодишна мечта - тя ще напише и издаде автобиографията си. Очаква се книгата да излезе през 2017 г.

73-годишната Барбара вече сключи договор с издателството. Стрейзънд ще разкаже на своите почитатели за своето детство и кариера, а също така ще разкрие любопитни моменти от своя личен живот, включително и за нейните два брака, съобщава БГНЕС.

Една от причините, поради които Барбара е решила да напише мемоари – да разруши лъжливите представи за себе си, с които се захранва публиката.

"Има около 50 неофициални биографии на г-жа Стрейзънд, изпълнени с митове и неточности. Най-накрая тя самата ще разкаже историята на своя живот", се казва в изявление на издателството.

В същото време се появиха слухове, че певицата и актриса има сериозни здравословни проблеми и дори ще бъде оперирана. През 2004 г. тя вече претърпя една онкологична операция и оттогава редовно се преглежда. Тъй като се намира в рисковата група лекарите са посъветвали Барбара да не отлага посещението при хирурзите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com