Багата отново разплака Златка: Тя още е влюбена в мен!

28181
Багата отново разплака Златка: Тя още е влюбена в мен!

Номинираните за изгонване от къщата на ВИП Брадър тази седмица са Златка, Никол и Юлиан Константинов. Това стана ясно вчера по време на вторите номинации очи в очи между съквартирантите. Синоптичката на Нова телевизия Никол беше номинирана по регламент, тъй като бе капитан на загубилия отбор в състезанието за номинации, предаде БЛИЦ.

Другият капитан – Мариана Попова, която по традиция тази седмица е глава на къщата в Нови хан, пък спаси певеца Орлин и телевизионния водещ Къци Вапцаров, като им даде имунитет.

Нова ТВ блъфира: Приятелката на Багата не била бременна

Май ще се окаже, че Нова телевизия успя да заблуди невинната аудитория на предаването Вип Брадър. Вчера Александра Сърчаджиева вметна, ...

Плеймейтката Златка събра най-много гласове заради прекалената си емоционалност. Тя обаче истински се разстрои само от вота на Багата, който не скри, че е наясно, че тя е още влюбена в него. Като чу думите му, Злати напусна хола, където се провеждаха номинациите и дълго плака в двора.

Мариана Попова посочи оперния певец Юлиан Константинов за изгонване еднолично, каквито са правилата на играта. За първи път този сезон гласовете на зрителите ще бъдат негативни, тоест те ще гласуват за този, когото искат да изгонят.

Освен номинациите новината във ВИП Брадър беше психическото и физическо състояние на Димитър Ковачев-Фънки. Той се оплака от високо кръвно и изглежда видимо посърнал. Неколкократно обяви разочарованието си, че не е изгонен от зрителите в понеделник, когато беше на номинация.

Редактор: Десислава Симова

Багата няма представа, че чака дете

От думите на водещата на ВИП Брадър Александра Сърчаджиева стана ясно, че Благой Иванов-Багата чака дете. Самбистът все още няма предст...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com