Алфредо Торес дава уроци по танци за феновете на Dancing Stars

35365
Алфредо Торес дава уроци по танци за феновете на Dancing Stars

„Танцувай с нас" е най-новата изненада за феновете на Dancing Stars, която ще ги очаква в Nova Play. На всеки две седмици един от съдиите и танцьорите в Dancing Stars ще показват стъпки в танцов урок, който ще бъде качван на адрес play.novatv.bg/dance. Алфредо е първият треньор, който ще направи демоснтрацията. Зрителите трябва да гледат видеото на страницата в Nova Play внимателно, да усъвършенстват движенията си и да изпратят собствено видео, в което танцуват. Десетте най-харесвани видеа чрез Facebook ще се борят за първото място. Победителят от тези десет ще бъде избран лично от треньора на седмицата, а видеото му ще бъде излъчено в Dancing Stars заедно със зведните изпълнения. 8-ми май ще бъде премиерата на първото видео, което спечели в играта „:Танцувай с нас”.

Алфредо Торес анонсира новото предизвикателство тази сутрин в „Здравей, България”. Той даде първия си урок на ко-водещата на Dancing Stars Маги Желязкова. „Не е никак лесно. Единствено, ако пробвате, можете да разберете, че танците, освен забавление, са и изключително много труд”, коментира Маги след урока. Тя издаде и своя фаворит Михаела Филева, а най-мъчно й е за Албена Михова. Как се справи с танците, можете да видите във видеото.

Трагичните истории на участниците в Dancing Stars - осиновяването на Антон Касабов

Най-запомнящата се година от живота им – така, чрез танц, всеки от участниците в Dancing Stars ще разкаже за момента, който с хуб...

А как ще се справят участниците в Dancing Stars в седмицата, в която ще споделят със зрителите на Нова най-важните моменти от живота си, ще разберем днес от 20.00 часа по Нова.

За първи път ще видим и „Предизвикателството на съперника”. В него всяка двойка ще избира танц за друга двойка според класирането до момента. Така най-слабите в класацията ще имат възможност да изберат трудни танци на първите. По правило последният с най-малко точки ще трябва да гласува за танца на първия. Кой на кого какъв танц ще избере, ще разберем довечера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com