Александра Жекова може и да готви

23646
Александра Жекова може и да готви

Световната шампионка по сноуборд Александра Жекова ще демонстрира уменията си в кухнята на Ути Бъчваров. Чаровната Сани, която донесе много олимпийски емоции на българите, гостува в „Животът е вкусен” по БНТ1.

Заедно с топкулинаря, Жекова ще приготви ризото с гъши дроб и патешко. Според самия Ути, тя се справя прекрасно с подготовката на продуктите, овкусяването на месото и поднасянето на ястието.

Сани Жекова със седма държавна титла

Александра Жекова (НСА) спечели седмата си титла от държавното първенство по сноубордкрос. Състезанието за мъже, жени, юноши, девойки, ...

Пред камерата на „Животът е вкусен” Александра Жекова ще разкаже за семейството и любовта в живота си и за това, че домът е там, където е сърцето. Тя ще види и как Ути Бъчваров приготвя риба плакия в таджин – африкански съд за готвене, подобен на българските глинени гювечета и дори ще се включи в кулинарното предизвикателство.

На гости на Ути Бъчваров ще бъдат и семейството яхтсмени Васил и Сърница Василеви. Освен с любопитни разкази за живота сред вълните, непознатите земи и бягството от рутината на ежедневието, те ще изненадат зрителите с рецепта за съхраняване на яйца. Семейството ще разкрие как може да запазите яйцата повече от месец без хладилник насред морската шир.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com