Актрисата Дженифър Морисън впечатлена от България

36173
Актрисата Дженифър Морисън впечатлена от България

"Дотук България прилича на картина”, пише Дженифър Морисън под живописен кадър от планинско езеро в Инстаграм. Актрисата, която зрителите у нас познават като припряната моралистка Алисън Камерън от „Д-р Хаус”, е в страната ни от седмица и е искрено впечатлена, съдейки по снимките, които публикува в мрежата.

Доктор Хаус идва в България през юли

„Докторът“ с най-специфично чувство за хумор в света, HUGH LAURIE, пристига в България на 11 юли. Гостуването на LAURIE е п...


В петък тя засне първата си сцена в „Албион: Възходът на Данаан”, в който си партнира със Стивън Дорф. Клапата на фентъзито щракна през март във Флорида и Мичиган, а у нас екипа снима в студията на „Ню Бояна” и околностите на София.

Морисън е настанена в хотел на жълтите павета заедно с двете си кучета Ава и Елиът, а през изминалия уикенд си позволи да разпусне в клуба на Кремена Халваджиян. Актрисата отишла в „Once Upon a Time Библиотека” малко след полунощ в компанията на американец и българин. Имали резервация за съвсем обикновено сепаре и докато пийвали бяло вино, никой от посетителите не им досаждал за снимки или автографи, пише „Монитор”.

Лекар успява да спаси пациент с помощта на "Доктор Хаус"

55-годишен пациент от Германия извадил късмет с лекаря си, който успял да диагностицира рядкото му заболяване с помощта на епизод от се...

Блондинката изглеждала ослепително без грим и танцувала до зори на фона на съвременни поп хитове. От персонала я разпознали, но за клиентите Морисън била част от парти масовката – странно, предвид факта, че популярността й у нас ескалира и покрай сериала „Имало едно време”, който Fox излъчва.

Сюжетът на „Албион: Възходът на Данаан” се върти около 12-годишно момиче, което е отведено в далечната земя Албион на вълшебен кон. Стивън Дорф играе бащата на въпросното дете, а Морисън скача в кожата на мистична жена от паралелна вселена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com