AC/DC никога няма да се пенсионират

91352
AC/DC никога няма да се пенсионират

Барабанистът на AC/DC Фил Ръд е убеден, че групата никога няма да се пенсионира, въпреки сериозните здравословни проблеми на Малкълм Янг. Той си взе почивка, за да се лекува от болест, за която никой от групата не желае да говори. Неговият племенник Стиви го замени в момент, когато AC/DC се готви да издаде нов албум и да тръгне на турне по повод 40-годишния си юбилей.

Новините за проблемите на Янг предизвикаха слухове за пенсиониране на групата, но барабанистът Ръд е категоричен, че шоуто ще продължи колкото е възможно по-дълго. "Никога няма да се пенсионираме. Това няма как да стане. Ангъс (китаристът Ангъс Янг) никога няма да се пенсионира, а щом той няма да се пенсионира, аз също няма да го направя", заяви Ръд.

Шотландец е най-скъпоплатеният диджей в света

Шотландецът Келвин Харис е най-високоплатеният ди джей в света за втора поредна година. Според класацията на сп. Forbes Харис е спечел...

Той говори и за плановете за турне на групата. "Планирано е турне на AC/DC за 40-годишнината на групата, но все още не знам подробности... Всичко в групата е страхотно, готови сме отново да работим с пълна пара", казва Фил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com