14 души пазят CECA на грандиозния концерт на 7 ноември в "Арена Армеец"

71212
14 души пазят CECA на грандиозния концерт на 7 ноември в "Арена Армеец"

По време на престоя си у нас СЕСА ще бъде с 14 души лична охрана, които ще придружават певицата навсякъде.

На самото грандиозно събитие на 7 ноември екип от общо 430 души охрана ще следи за сигурността на сръбската мега звезда и на хилядите присъстващи на концерта. За своя най-мащабен и запомнящ се концерт, правен някога извън пределите на Сърбия, СЕСА ще остане цели 3 дни в България. Съвсем скоро всички почитатели на иконата на балканската музика ще имат възможност да я видят на живо и да чуят всички нейни хитове в най-голямата столична зала „Арена Армеец“. Относно това в кой хотел ще отседне звездата, дали той изобщо ще бъде в София, както и дали ще пристигне заедно със семейството си – всичко това се пази в тайна.

VIP война за концерта на СЕСА в София

Най-хубавите места за предстоящото събитие на 7 ноември у нас на примата на сръбската музика предизвикват истински фурор сред български...

Както вече е известно, СЕСА идва в България заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra. Публиката ще се наслади на едни от най-големите хитове от репертоара на звездата: Pile, Kukavica, Maskarada, Lepotan, Zabranjeni grad, Beograd, Lepi grome moj, Gore od ljubavi, Ljubav zivi и др.

Билети за концерта на примата на сръбската музика на 7 ноември все още могат да бъдат закупени на цени: от 20 до 55 лева  в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/CECAinSofia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com