100-те Унгарски Цигулки развълнуваха Виена

11985
100-те Унгарски Цигулки развълнуваха Виена

Невероятният и единствен по своята същност и мащабност в света оркестър “100 Gypsy Violins” направи фурор във Виена. Ефектът от музиката на тези виртуози в музикалното изкуство е изключителен върху публиката, но никой не е очаквал цялата зала да стои на крак, ръкопляскайки цели 30 минути след концерта. Виена се слави като столица на класическата музика и този фурор, който създадоха „100-те Унгарски Цигулки“ допринася към имиджа на града, а също така и доказва още веднъж невероятната способност на музикантите от оркестъра да развълнуват и въодушевяват хора от цял свят.

Мрачните дни се превръщат само в един контраст на невероятното настроение и живот, които носят цветовете и музиката на „100 Gypsy Violins”.

Фадо кралицата Мариза се завръща триумфално

След година и половина прекъсване, кралицата на фадото – португалската звезда Мариза, се връща на сцената. Тя подготвя кратко тур...

Развълнувани от изумителната публика и атмосфера във Виена, музикантите продължават своето турне към Белград, София и Велико Търново.

В София те гостуват на 9 ноември, от 20ч., в зала 1 на НДК, а във Велико Търново – на 10 ноември, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“.

Билети все още има от всички ценови категории, на касите на Билетен център НДК и ДКС „Васил Левски“, както и в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

Конча Буйка идва у нас за голям Коледен концерт

Испанската звезда Конча Буйка ще изнесе голям Коледен концерт в зала 1 на НДК. Тя пристига специално за това събитие от Щатите, къдет...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com