10 невероятно талантливи звезди, които сами съсипаха кариерите си

91176
10 невероятно талантливи звезди, които сами съсипаха кариерите си

Талант и красота – две неща, които светът намира за неустоими. Тези, които ги притежават, се смятат за специални. Те имат всичко, което някой някога би могъл да поиска. Всичко, освен...самодисциплина. Следните десет звезди например бяха/са световно известни, но за съжаление сами провалиха успешните си кариери.

Уитни Хюстън


Уитни завинаги ще остане един от най-големите таланти, които музикалната сцена е виждала. Но тя допринесе за собствения си крах с тежката наркотична зависимост, започнала малко след успеха на филма „Бодигард“ и продължила до смъртта й. През 2010 Хюстън направи последното турне в кариерата си, от което и критици, и фенове бяха дълбоко разочаровани. Кокаинът бе съсипал звездата доста преди да стане директна причина за нейната смърт.

Майкъл Джаксън


Също неоспорим талант и музикална легенда. След обвиненията в педофилия през 2003 г. обаче певецът започна да затъва все повече и повече, загуби състоянието си и скандализира чрез редица неадекватни постъпки. Той почина през 2009 г.

Бритни Спиърс


Да, тя е талантлива, колкото и да го отричат мнозина. Но явно не е лесно да си поп сензация. Сключване на бракове на пияна глава, бръснене на глави, психични разстройства и постоянен спад в качеството на музиката й обаче я превърнаха от звезда в посмешище.

Аксел Роуз


Има ли нужда от представяне? Спокойно можем да кажем, че вокалистът на Guns'n'Roses и колегите му от бандата промениха начина, по който много хора слушат музика. Когато групата се разпадна обаче самият Аксел не успя да се отърси. През 2004 тръгна на турне с нова група, но нещата не се получиха. Личният му живот пък е низ от краткотрайни и несериозни връзки.

Тайгър Уудс


До преди няколко години той бе определян за най-добрия играч на голф в света. Трусовете в брака му, породени от множеството му изневери, обаче съсипаха репутацията на Уудс. Кариерата му също тръгна надолу, а множество спонсори го изоставиха. В момента голфърът се опитва да стъпи на крака. Той се среща с известната ски състезателка Линдзи Вон.

Мел Гибсън


Австралиецът бе сред най-обичаните актьори за няколко поколения киномани, а е и много талантлив режисьор. Огромният му проблем с алкохола се оказа неговият препъни-камък. Пътни инциденти, расистки изказвания, агресивно поведение – заради тези неща Гибсън загуби и първата си съпруга (с която бяха женени 26 години), и втората (руската пианистка Оксана Григориева), и договора си с компанията, която го представляваше William Morris Endeavor Entertainment.

Чарли Шийн


Кой не се е смял на шегите на чичо Чарли? Но актьорът, който влезе в неговия образ – Чарли Шийн – е развалина. Отдал се на алкохол и наркотици, Шийн стигна дъното, когато започна да качва клипчета в YouTube, в които обяснява, че е рок звезда, дошла от Марс. Кариерата му не дава признаци на особено раздвижване, а в личен план – е, актьорът не се слави като особено добър баща на петте си деца от три различни жени.

Аштън и Мила дадоха интересно име на дъщеря си

При раждането на всяко "звездно" бебе основната интрига е как ще се казва и ще се направят ли родителите му на интересни като му дадат ...

Линдзи Лоън


От обещаваща актриса до постоянно присъствие в съдебната зала. Линдзи Лоън е може би най-добрият пример за това какво се случва с едно момиче, когато то не е готово за славата.

Макколи Кълкин


Кои са най-красивите дъщери на рокзведи

Знаете ли от кого е вдъхновена любимата ви рокбалада? Може би не е от поредната „бройка“ в леглото на музиканта/певеца. Мно...

След като „Сам вкъщи“ се превърна в световен хит, очакванията към малкия Макколи бяха значителни. Той не само не ги оправда, но и се потопи в света на зависимостите. Бракът му се провали, както и дългогодишната му връзка с Мила Кунис и той така и не успя да се реализира като актьор.

Кърт Кобейн


Признат за музикален гений, вокалистът на Nirvana също не се справи добре с понасянето на славата. Хероинът и менталните проблеми гго съсипаха и така лишиха цяло едно поколение от идола му.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com